Polski
English
Українська
Český
Български
Slovenský
Srbija
Русский
Latvija
Lietuva
Slovenija
Bosna i Hercegovina
Hrvatska
Ελληνικά
Española
Italiano
Eestlane

Targa kodu kütte ja konditsioneeri juhtimine

TAGASI

Poolakad pööravad üha rohkem tähelepanu soojusmugavusele. Seetõttu on populaarsust kogumas nii majadesse ja korteritesse mõeldud konditsioneerid kui ka kaasaegsed küttesüsteemid. Väga populaarsed on ka intelligentsed süsteemid, mis aitavad saavutada soovitud temperatuuri ja samal ajal säästa energiat.

Smart Home – intelligentne temperatuuri juhtimine

Temperatuuri tunnetamine on väga individuaalne asi. Seetõttu võib ühel inimesel olla isegi täpselt samades tingimustes liiga külm ja teisel liiga soe. Tehtavatest tegevustest sõltub ka meie jaoks antud hetkel optimaalne temperatuur. Kodus reguleerime seda tavaliselt sõltuvalt ruumist ja kellaajast. Loomulikult saab kütte- või kliimaseadmete seadistusi käsitsi juhtida, kuid intelligentne koduautomaatika on palju tõhusam lahendus.

Mis on intelligentne kütte- ja kliimaseadme juhtimine? Tingimuste automaatse kohandamise kohta kasutaja erinõuetega. Kas soovite hommikul tööle valmistudes vannituppa mõnusat soojust? Või äkki soovite säästa energiat, kui te pole kodus? Kõik see on võimalik tänu intelligentsetele juhtimissüsteemidele. Tuleb vaid valida sobivad seadistused ning Tark Kodu tagab, et temperatuur siseruumides on alati ideaalne. Investeerides seda tüüpi täiustatud automatiseerimisse, saate taimerit kasutades juhtida iga ruumi eraldi.

Millest koosneb intelligentne kütte- ja kliimaseadmete juhtimise automaatika?

Targa kodu kütte- ja kliimaseadmete juhtimise süsteemid pakuvad hämmastavat funktsionaalsust ja pole samas üldse keerulised. Kasutaja seisukohast on sellise paigalduse kõige olulisem element termostaat (temperatuuri regulaator). SALUS Smart Home sarjast leiab eelkõige seadmeid, mis võimaldavad kaugjuhtimist – mobiilirakenduse kaudu. Lisaks võimaldavad intelligentsed programmeerijad valida valitud ruumide jaoks oma temperatuuri reguleerimise ajakavasid.

Väga olulised on sellises süsteemis ka temperatuuriandurid, mis loevad keskkonnast andmeid, mis saadavad juhtpaneelile signaali vajadusest vastavalt kasutaja seadistustele ruumi õhku jahutada või soojendada. Need andurid jälgivad enamasti temperatuuri ja mõnikord ka niiskust. Veelgi enam, süsteemi saab ühendada näiteks kohalolekuanduritega – tänu sellele langeb temperatuur automaatselt, kui kedagi kodus/hotellitoas pole, mis vähendab arveid.

Kõik need elemendid on integreeritud intelligentsesse automaatikasse koos sobivate paigalduste ja seadmetega (küte, kliimaseade). Kontrolli eest vastutavad täiustatud IT-süsteemid.

Intelligentsed kütte- ja kliimasüsteemid – miks see seda väärt on?

Intelligentne küte ja kliimaseade on eelkõige mugavus. Tänu sellele süsteemile unustate liiga kõrge või liiga madala sisetemperatuuriga seotud probleemid. Siiski ka:

  • parem juhtimine – tänu termostaatide automatiseerimisele ei pea te nende töö pärast muretsema;
  • tõeline kokkuhoid – automatiseerimine vähendab energiatarbimist igal võimalusel, tagades teile suure säästu;
  • kaugjuurdepääs – saate ruumi tingimusi kaugjuhtida mobiilirakenduse kaudu;
  • tervise eest hoolitsemine – süsteem tagab ideaalse mikrokliima siseruumides ja võimaluse õhu puhastamiseks.

Tänu Smart Home süsteemidele saab teie kodu teid alati tervitada ideaalse temperatuuriga – sõltumata välistingimustest. See on võrratu mugavus, mis aitab teil ka kütte- ja konditsioneerimiskulusid vähendada.

Kontakt
Alusta koostööd

Kontakt


Tehniline abi

support@salus-controls.eu


PaigaldajaKasutajaArendaja
Salus

SALUS Controls brändi turustaja:
QL CONTROLS Sp. z o.o., Sp. k.

Rolna 4, 43-262 Kobielice,
Poola
NIP: 638 180 68 25,
KRS: 0000440955,
office: +48 32 700 74 53,
service: +48 32 750 65 05,
fax: +48 32 790 44 85,
Monday - Friday, 8:00-16:00

image/svg+xml

© QL CONTROLS 2020 / All Rights Reserved

Design & Code by Foxstudio