Polski
English
Українська
Český
Български
Slovenský
Srbija
Русский
Latvija
Lietuva
Slovenija
Bosna i Hercegovina
Hrvatska
Ελληνικά
Española
Italiano
Eestlane

Talv pole nii hull! Radiaatorküte süsteemis SALUS Smart Home

TAGASI

Sel hooajal tegid pakaselised ilmad omajagu. Aasta kõige külmematel kuudel hindame oma kodude meeldivalt sooja interjööri. Kuidas teha nii, et pärast pikka jalutuskäiku lumehangede ja rippuvate jääpurikate vahel võtaks maja meid alati mõnusa soojaga vastu? Mida teha, et pärast töölt naasmist ei peaks esimese asjana radiaatorite termostaate üles keerama ja teki all ootama, kuni ruumid soojaks lähevad?

Piisab, kui investeerida end tõestanud kaugjuhtimissüsteemi ja vastavalt sellele programmeerida oma radiaatorküte.

Radiaatorküte – mis seda iseloomustab?

Radiaatorküte on Poolas kõige populaarsem keskkütte paigaldusviis. Radiaatorite küttetõhusus sõltub mitmest tegurist:

• nende asukoht
• ruumide funktsioon ja vajalik temperatuur neis
• antud küttesüsteemi parameetrid
• boileri toite- ja tagasivooluvee temperatuur ning
• soojuskaod sõltuvalt seinte või akende soojustusest

Enne küttesüsteemi töö reguleerimise alustamist tasub kaaluda ülaltoodud küsimusi.

Radiaatorküte on segakütte suurepärane komponent. Siin tasub need paigaldada põrandatele ja magamistubadesse. Ülemistel korrustel radiaatorküte lage ei koorma, seega on ohutum kui pinnaküte. Madalam temperatuur põranda lähedal loob ka paremad tingimused tervislikuks uneks.

Tuleb meeles pidada, et radiaatorküte on madala soojusinertsiga, mis tähendab, et radiaatorid soojenevad kiiresti, aga ka jahtuvad kiiresti.

Säästlik radiaatorküte süsteemis SALUS Smart Home

Selleks, et meie radiaatorküttesüsteem töötaks energiasäästlikult, tasub kaaluda kaasaegsete Smart Home sarja temperatuuriregulaatoritega sünkroniseeritud elektrooniliste termostaadipeade – TRV10RFM, TRV28RFM ostmist. Tänu täpsele juhtimisalgoritmile tagavad need seadmed ruumides seatud temperatuuri hoidmise, vältides ülekuumenemist, mis tähendab iga päev reaalset kokkuhoidu majapidamise eelarves.

Süsteem SALUS Smart Home

Tegemist on kaasaegse kodujuhtimissüsteemiga – sealhulgas eelkõige kütmisega -, mis võimaldab luua ühendusi kodumasinate töötamise (OneTouch reeglid) ja seadmete kaugjuhtimise vahel, ka interneti kaudu.

SALUS Smart Home süsteem sisaldab lisaks targa kodu tarvikutele tooteid, mis võimaldavad tsoonide juhtimist ehk temperatuuri reguleerimist igas toas individuaalselt.

 SALUS Smart Home süsteemi elemendid:

• temperatuuri regulaatorid (juhtmega ja juhtmeta mudelid)
• UGE600 internetivärav ja tasuta veebirakendus süsteemi käitamiseks
• KL08RF siinil pinnakütte/jahutuse juhtimiseks
• juhtmevabad TRV termostaatpead (radiaatorküte)
• Nutipistikud, mis võimaldavad juhtida kuni 3600W võimsusega elektriseadmeid
• andurid: akna/ukse avanemine, üleujutus, suits, liikumine

Radiaatorkütte juhtimine SALUS Smart Home süsteemiga aitab vältida ülekütmist

Suurim osa maja ekspluateerimisel tarbitavast energiast kulub küttele – üle 70% kogu hoone energiavajadusest. Seetõttu on nii oluline kohandada ruumide soojus vastavalt nende funktsioonile, kellaajale ja sellega seotud leibkonnaliikmete tegevusele. Magamistoas tasub hoida jahedam kui elutoas, samuti on hea hoida kodus ökonoomne temperatuur leibkonnaliikmete äraoleku ajal mitu päeva või isegi tundi.

Temperatuuriregulaatorid SALUS Controls aitavad hoida neid häid standardeid radiaatorkütte juhtimisel. Need piiravad kütteseadme tarbetut tegevust, säilitades elanike seatud temperatuuri. Need annavad ainult nii palju soojust, kui vaja, välistades kuluka, ebamugava ja keskkonnale ebasoodsa ülekütmissefekti. Need näiliselt väikesed mugavused mitte ainult ei aita kaasa paremale tervisele, vaid toovad ka kokkuhoidu. Tänu korralikule kütte juhtimisele saate säästa kuni 500 PLN (info.pl tehtud arvutuste põhjal).

Paigaldades oma koju meie juhtimissüsteemi, saate seadistada valitud ruumide funktsioonidele vastava temperatuuri (nt vannitoas, magamistoas, elutoas erinev). Saate luua automaatse kütte töögraafiku nädalapäevade jaoks (nt tööpäevadel erinev, nädalavahetustel erinev). Lõpuks saate oma kodu kütteparameetreid Interneti kaudu jooksvalt reguleerida kõikjalt maailmast (nt kirjutades temperatuuri üle järgmisele graafikumuudatusele või muutes kogu graafikut).

SALUS Smart Home radiaatorite jaoks mõeldud süsteemi plussid – kokkuvõte

1. Seadmed on loodud kulusid ja energiatarbimist minimeerima.

2. Neil on täpsed juhtimisalgoritmid.

3. Need tagavad lihtsa temperatuuri reguleerimise (süsteemi toimimine veebirakenduses).

4. Need tagavad peade ja regulaatorite lihtsa paigaldamise (mugav kokkupanek).

5. Süsteem on universaalne – seda saab paigaldada igasse ruumi.

6. Tooted on kaasaegse ja dekoratiivse disainiga.

Kontakt
Alusta koostööd

Kontakt


Tehniline abi

support@salus-controls.eu


PaigaldajaKasutajaArendaja
Salus

SALUS Controls brändi turustaja:
QL CONTROLS Sp. z o.o., Sp. k.

Rolna 4, 43-262 Kobielice,
Poola
NIP: 638 180 68 25,
KRS: 0000440955,
office: +48 32 700 74 53,
service: +48 32 750 65 05,
fax: +48 32 790 44 85,
Monday - Friday, 8:00-16:00

image/svg+xml

© QL CONTROLS 2020 / All Rights Reserved

Design & Code by Foxstudio